Fanfare Voorst start met Volwassenen Leer Orkest Voorst!

Heb je altijd al een muziekinstrument willen leren spelen? Of heb je al eens muziek gemaakt en wil je dit weer op een ontspannen manier oppakken? Meld je dan aan voor het Volwassenen Leer Orkest van Fanfare Korps Voorst.

Een orkest speciaal voor volwassenen die op een laagdrempelige manier een blaas- of slagwerkinstrument willen leren bespelen. In een periode van 8 weken ontdek je welke instrumenten er bij een fanfare te bespelen zijn en ga je wekelijks aan de slag met het instrument van jouw keuze. Je krijgt samen met andere enthousiastelingen les van onze ervaren muziekdocenten en wordt geholpen door muzikanten van de vereniging. Muzikale ervaring is niet nodig. Met dit project ontdek je in korte tijd hoe leuk het is om samen muziek te maken!

Je kunt uit de volgende instrumenten kiezen: bariton, bas, hoorn, bugel, trombone, trompet, saxofoon en kleine trom. Het instrument krijg je in bruikleen en mag je mee naar huis nemen zodat je thuis kunt oefenen. Heb je al een voorkeur geef dat alvast door bij aanmelden of ontdek welk instrument jou aanspreekt tijdens de eerste les.

Het repeteren start op donderdagavond 16 mei van 19:30 tot 20:30 uur in het Dorpshuis van Voorst. Na de periode van 8 weken volgt er een gezamenlijk concert samen met het Fanfare Orkest op zondagmiddag 7 juli.
De totale kosten voor het gehele project zijn slechts € 10,- per les!

Ben je enthousiast geworden? Meld je voor 19 april aan via info@FanfareKorpsVoorst.nl

Voorst daar zit muziek in! ♫♫♫