Ben je een enthousiaste muzikant en ben je benieuwd hoe het is om bij ons muziek te maken? Neem gerust een kijkje tijdens één van onze repetities en kom eens meespelen!
Of geef je als muzikant in spe op voor een gratis proefles! Dit is ook leuk om samen met een vriendje en/of vriendinnetje te doen. Heb je al met ons kennisgemaakt via het scholenproject en wil je verder lessen meld je dan aan via Info@FanfareKorpsVoorst.nl 

Muzieklessen duren 30 minuten en worden gegeven tijdens de schoolweken. Bij meerdere aanmeldingen kunnen er ook langere groepslessen worden gegeven.
Je krijgt een gratis instrument in bruikleen, maar lessen op een eigen instrument kan natuurlijk ook.
Saxofoonlessen door Jenita Veurink  en koperlessen door Merle Esselink zijn op maandag. Slagwerklessen worden nog ingeroosterd.

Na een klein aantal lessen kan je al meespelen met het Opstap Orkest. Als je meer ervaring hebt stroom je door naar het Da Capo Orkest om je verder muzikaal te ontwikkelen. Deze twee orkesten repeteren tijdens de schoolweken.
Samen met je docent studeer je voor de landelijk erkend muziekdiploma’s. Vanaf A niveau kan je meespelen bij het Fanfare Orkest.

Lesgeld bedraagt €45 per maand. Meespelen Opstap Orkest of Da Capo Orkest is inbegrepen.
Als je meespeelt in het Fanfare Orkest betaal je contributie.
Contributie Fanfare Orkest tot 18 jaar €12 per maand.
Contributie Fanfare Orkest vanaf 18 jaar €20 per maand.

Doe je ook mee? Want muziek maak je samen! ♫♫♫