Ben je een enthousiaste muzikant en ben je benieuwd hoe het is om bij ons muziek te maken? Neem gerust een kijkje tijdens één van onze repetities en kom eens meespelen!
Of geef je als muzikant in spe op voor een gratis proefles! Dit is ook leuk om samen met een vriendje en/of vriendinnetje te doen. Heb je al met ons kennisgemaakt via het scholenproject en wil je verder lessen meld je dan aan via Info@FanfareKorpsVoorst.nl 

Meer informatie over het Volwassenen Leer Orkest vind je hier!

Muzieklessen duren 30 minuten en worden wekelijks gegeven tijdens de schoolweken. Bij meerdere aanmeldingen kunnen er in het begin ook groepslessen worden gegeven.
Je kan een gratis instrument in bruikleen krijgen, maar lessen op een eigen instrument kan natuurlijk ook.
Saxofoonlessen door Jenita Veurink vinden op de maandag in het Dorpshuis van Voorst plaats. Koperlessen door Sjoerd de Vries worden op de donderdag gegeven in het Dorpshuis van Voorst. Slagwerklessen door Chris Saris zijn in overleg.

Na een klein aantal lessen kan je al meespelen met de Samenspeelgroep. Als je meer ervaring hebt stroom je door naar het Da Capo Orkest om je verder muzikaal te ontwikkelen. Deze twee orkesten repeteren tijdens de schoolweken.
Samen met je docent studeer je voor de landelijk erkend muziekdiploma’s. Vanaf A niveau kan je meespelen bij het Fanfare Orkest.

Lesgeld bedraagt €45 per maand tot 18 jaar. Vanaf 18 jaar bedraagt het lesgeld €60 euro per maand.
Meespelen Samenspeelgroep of Da Capo Orkest is inbegrepen. Als je meespeelt in het Fanfare Orkest betaal je contributie.
Contributie Fanfare Orkest tot 18 jaar €12 per maand.
Contributie Fanfare Orkest vanaf 18 jaar €20 per maand.

Voor meer informatie of aanmelden: Info@FanfareKorpsVoorst.nl 

Doe je ook mee? Want muziek maak je samen! ♫♫♫