De koperlessen worden door Sjoerd de Vries gegeven op de donderdagavond in het Dorpshuis van Voorst. Daarnaast is Sjoerd dirigent van het Volwassenen Leer Orkest Voorst.

Met de van oorsprong Friese hoornist Sjoerd de Vries (1993) heeft Fanfare Korps Voorst een enthousiaste koperdocent in huis. Sjoerd heeft hoorn gestudeerd aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle. Hij is actief als uitvoerend musicus en daarnaast werkzaam als klein koperdocent en dirigent bij diverse muziekverenigingen.
Sjoerd is gedreven zijn muzikale kennis door te geven aan de leerlingen van Fanfare Korps Voorst maar ook tijdens de muziekprojecten die door ons georganiseerd worden voor de basisscholen in Voorst en omgeving.

Gratis proefles
Wil je kennismaken met Sjoerd geef je dan op voor een gratis vrijblijvende proefles! Dit kan op de koperinstrumenten trompet, bugel, bariton, hoorn en trombone. Maar ook op saxofoon en slagwerk onder leiding van Jenita Veurink en Chris Saris.
Een proefles is gratis als je nog niet mee hebt gedaan aan het scholenproject en verplicht je verder tot niets! Het is ook mogelijk om de proefles met z’n tweeën te doen. De koperlessen vinden plaats op de donderdagavond.
Voor meer informatie of aanmelden stuur een bericht naar info@FanfareKorpsVoorst.nl