Nieuwe muzikanten die voor het eerst beginnen met muziek maken krijgen les van koperdocent Sjoerd de Vries, saxofoondocent Jenita Veurink of slagwerkdocent Chris Saris.
Samen muziek maken leer je in het Opstap- en daarna in het Da Capo Orkest.

Gratis proefles!
Geef je als muzikant in spe op voor een gratis vrijblijvende proefles. Dit is ook leuk om samen met een vriendje en/of vriendinnetje te doen! Heb je al met ons kennisgemaakt via het scholenproject en wil je verder met muziek maken meld je dan voor vervolglessen.
Meer informatie of aanmelden kan via Info@FanfareKorpsVoorst.nl 

Muzieklessen duren 30 minuten en worden gegeven tijdens de schoolweken. Bij meerdere aanmeldingen kunnen er in het begin ook groepslessen worden gegeven.
Je krijgt een gratis instrument in bruikleen, maar lessen op een eigen instrument kan natuurlijk ook.
Saxofoonlessen door Jenita Veurink vinden op de maandag in het Dorpshuis van Voorst plaats. Koperlessen door Sjoerd de Vries zijn op donderdagavond in het Dorpshuis van Voorst. Slagwerklessen door Chris Saris zijn in overleg.

Na een klein aantal lessen kan je al meespelen met het Opstap Orkest.
Als je meer ervaring hebt stroom je door naar het Da Capo Orkest om je verder muzikaal te ontwikkelen. Daarna volgt met minimaal A niveau het Fanfare Orkest.

Lesgeld bedraagt €45 per maand tot 18 jaar. Vanaf 18 jaar bedraagt het lesgeld €60 euro per maand. Meespelen bij het Opstap Orkest of Da Capo Orkest is inbegrepen.
Als je meespeelt in het Fanfare Orkest betaal je contributie.
Contributie Fanfare Orkest tot 18 jaar €12 per maand.
Contributie Fanfare Orkest vanaf 18 jaar €20 per maand.

Voor meer informatie of aanmelden: Info@FanfareKorpsVoorst.nl 

Doe je ook mee? Want muziek maak je samen! ♫♫♫

 

Jenita Veurink

 

Chris Saris

Sjoerd de Vries